keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Veijo Lesonen kirjoittaa Kajaanista

Käytimme Internetin pikaviestimiä tänä iltana kello 18 - 19. Keskustelimme Mediracerin tulevaisuuden mahdollisuuksista Suomessa, Pohjoismassa ja kansainvälisesti. Tein muistiinpanoja suurelle ATK-lomakelistalle.

Veijo Lupasi lisää aineistoa blogiin tietopankistaan. Pohdimme yksityisten lääkäriasemien tulevaa roolia CTS-palvelujen tuottajina. Näkökulmia on useita: 1) potilaat / asiakkaat 2) palvelujen tuottajat 3) kustannustehokkuus 4) jonojen lyhentäminen 5) vakuutusyhtiöt 6) työnantajat 7) työergonomiasta vastaavat 8) työterveyspalvelut 9) vakuutusyhtiöt

"Englannissa Prinsessa Anne tutustui Mediracer CTS diagnostiikka ja käsikirurgiapalveluyksikköön. Miten meillä?" pohtii Veijo Lesonen keskustelumme kuluessa.

"Olemmeko oivaltaneet uuden innovatiivisen palvelun edut?" kysyn. Muutaman minuutin kuluttua saan postilaatikkooni tervehdyksen...


Tervehdys Helge,

Kehitimme järjestelmän, millä rannekanavaoireyhtymä (RKO, CTS) voidaan neurofysiologisesti varmistaa ja gradeerata. Näin tutkimus ja hoito voidaan virtaviivaistaa ja tehdä edullisemmaksi kuin nykyiset järjestelmät. Asiakkaalle / potilaalle ei turhaa jonottamista sairaaloiden erikoispoliklinikoille.

Uusi tutkimuskäytäntö tuottaa lääkäriasemalle myös paremman katteen kuin perinteinen ja on helposti toteutettavissa jokaisella lääkäriasemalla.

Tutkimuksen tekemiseen ei tarvita neurofysiologian erikoislääkäriä vaan tutkimuksen voi tehdä lääkäriasemalla laitekoulutettu (3-4h) hoitaja. Mediracer Oy huolehtii koulutuksesta ja tutkimusten laadunvarmistuksesta.

Mediracer CTS Test Device järjestelmä koostuu itse laitteesta,tutkimukseen käytettävistä elektrodeista,kannettavasta tietokoneesta Mediracer ohjelmistoineen. Mikäli tilattavia järjestelmiä on useita teemme kokonaisuudesta tarjouksen.

Perinteiset ENMG-laitteet kustantavat helposti 30 000 - 50 000 € ja vaativat erikoislääkärin. Erikoislääkärillä 30-40% tutkimuksista koostuu pelkästään rannekanavaoireyhtymän vuoksi tehtävistä tutkimuksista, riippuen tutkimuspaikasta.


Suomessa järjestelmä on käytössä yli 30 eri terveydenhuollon yksikössä. Englannissa aloitimme markkinoinnin lokakuussa 2007 ja ensimmäiset järjestelmät on sinne NHS:n sairaaloihin toimitettu.
  • Rannekanavaoireyhtymä on työikäisen väestön sairaus ja merkittävä sairauslomien aiheuttaja. Insidenssi on n. 300 tapausta/100000as/vuosi.

  • Kirurgisesti hoidetaan n. 100 potilasta/100000 as/vuosi (Suomessa n.
  • 5500 ja Englannissa n. 50000).

  • Liitteenä Oulun Diakonissalaitoksen Asiakaslehden kuvaus asiasta. (Liitän linkin myöhemmin)

Ystävällisin terveisin
Veijo L

2 kommenttia:

Ak Sağlık kirjoitti...

Erittäin hyvä sivusto.
saglik

Free Softwers Download with Fullversion keys kirjoitti...

This looks really beautiful...just the right amount of touch up so that this baby still looks natural.

Thanks for share.
Home Remedies