lauantai 24. marraskuuta 2007

Toimimme myös lääketieteellisten laitteiden maahantuojana

Löysin Eestistä linkin, jonka takaa paljastui Mediracerin suomenkileinen esite 1/2007. Linkki kertoo myönteisistä käyttäjäkokemuksista: [PDF]

MYÖNTEISIÄ KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

Tiedostomuoto: PDF/Adobe Acrobat - HTML-versio alueella (One-stop service CTS clinic). Edelleen. organisaatiota muutettiin niin, että klinikan vetäjäksi koulutettiin erikoissairaanhoitaja, Malcolm ...

www.balu.ee/www/images/stories/mediracer_i_2007_001-1.pdf

Balu OÜ Balu Tervishoiuteenused OÜ:n tavoitteena on olla johtava terveydenhuollon palveluyritys Virossa. Balu tarjoaa yleislääkäri-, erikoislääkäri-, työterveys-, tutkimus-, sosiaali- sekä konsultointipalveluja. Toimimme myös lääketieteellisten laitteiden maahantuojana.

Suomalainen emoyhtiömme Balustrade Oy on viimeksi kuluneen 12 vuoden aikana ollut mukana lukuisissa julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämishankkeissa sekä toiminut järjestäjänä ja asiantuntijana useissa alan eri organisaatioille suunnatuissa koulutustilaisuuksissa Suomessa.

Olemme erikoistuneet muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajien johtamis-, talous-, kannattavuus-, laadunhallinta- ja markkinointikysymysten ratkaisemiseen.

Yhtiömme asiantuntijoilla on pitkäaikainen ja vankka käytännön työkokemus sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisessa ja asiantuntijatyössä.
Mediracer...

Mediracer on nüüd
saadav ka Eestis!

mediracer1 Kui teil käed "surevad" ja tunduvad "kohmakad" ning on tundetud ja valutavad, siis on teil oht karpaalkanalisündroomile. Meie juures saate te nüüd ka Eestis diagnoosida kiiresti ja odavalt oma käte tervist.

Karpaalkanalisündroomi saab testida uue ja innovatiivse neuroloogilise diagnoosimisseadmega. Mediraceriga tehtud uuring on kulu-tulu efektiivne, kuna te ei pea enam ootama asjatult järjekorras ja uuring on kliendile suhteliselt odav (328.-).

Mediracer sobib eriti hästi ennetavaks ja monitoorivaks vahendiks ja selle kasutamiseks ei vajata eelnevaid kliinilise neurofüsioloogia alaseid teadmisi. See on tõhus tööriist perearsti, töötervishoiuarsti ja kirurgi ambulatoorsel vastuvõtul.

Karpaalkanali sündroomi

mediracer2
Arstidele kliendileheküsitlus. Vastanute vahel loositakse 28.2.2007 kvaliteetne digitaalkaamera.

Vasta küsitlusele!
Ei kommentteja: