lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kiinalais-pohjoismaalainen seminaari Hanasaareen 2013 06 17

20130617_084347

Vuonna 2013, vähän ennen juhannusta, osallistuin Hansasaaren kulttuurikeskuksen järjestämään Kiina – Pohjoismaat seminaariin. Lensin Rayanairilla Oulusta Helsinkiin ja kentältä Kampin kautta bussilla Hanasaareen.

Syyskuussa järjestettävä Venäjä – Pohjoismaat seminaari kiinnostaa, sain kutsun, mutta en ole vielä päättänyt osallistumisestani.

Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

http://www.hanaholmen.fi
 
Vuonna 1975 perustettu Hanasaari kehittää ja kasvattaa Ruotsin ja Suomen välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Tällä tavoin se edistää näiden pienten maiden yhteistoimintaa maailmalla.
 
Hanasaari järjestää mm. yhteistyöhankkeita, yleisötapahtumia, konferensseja, näyttelyitä ja keskusteluja. Toimialue on laaja, pääteemoina kulttuuri, koulutus, elinkeinoelämä ja yhteiskunta.
 
Hanasaari on Suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston itsenäinen toimintayksikkö, joka aloitti toimintansa vuonna 1975. Espoon saaristomaisemassa luonnonkauniilla niemellä Helsingin ja Espoon rajalla sijaitsevan talon on suunnitellut arkkitehti Veikko Malmio.
 
Hanasaari on myös kaikille avoin kokous- ja konferenssikeskus jossa on 61 hotellihuonetta ja oma pohjoismaista ruokaa tarjoava ravintola Johannes. Hanasaaren taidegalleriassa on jatkuvaa ruotsalaista ja suomalaista näyttelytoimintaa, ja talo on täynnä nykytaidetta.

 Ei kommentteja: