sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Medanets langaton - wireless care - human touch

Törmäsin tällaiseen yritykseen tänään. Olli pyysi ottamaan yhteyttä, mutta ennen sitä päätin hankkia lisätietoja muita kanavia käyttäen.

Yritys - Medanets - wireless care - human touch: "Medanets Oy on erikoistunut terveydenhuollon langattomien järjestelmätuotteiden suunnitteluun."

Yritys tarjoaa hoidon ammattilaisille uudenlaisia langattomia välineitä, joiden avulla voidaan kehittää sairaaloiden, terveyskeskusten ja hoitolaitosten toimintaprosesseja. Henkilökunnan aikaa vapautuu rutiineista varsinaiseen hoitotyöhön ja hoidon laatu kohenee. Hoitajan työn mielekkyys kasvaa, kun rutiinitehtävät vievät vähemmän aikaa.

"Tuotteemme on Medanets ABS - automaattisen kirjaamisen järjestelmä", yritys kertoo verkkosivuillaan. "Medanets Oy:n juuret ovat syvällä oululaisessa langattomassa teknologiaosaamisessa. Se tunnetaan ja sitä arvostetaan maailmanlaajuisesti."

Medanets Oy:n perusti Innokas Medical Oy, joka on edelleen yksi pääomistajistamme. Innokas on asemansa vakiinnuttanut, voimakkaasti kasvava, kansainvälinen terveydenhuollon teknologiatuotteiden sopimussuunnittelija ja valmistaja.

"Langattomuus - tai mikään muukaan teknologia - ei tuo apua oman ydintoiminnan kehittämiseen, jos järjestelmätuotteita kehittävä yritys ei tunne asiakkaansa maailmaa. Siksi olemme perehtyneet tekniikan lisäksi myös terveydenhuollon yksiköiden rakenteisiin, toimintakulttuuriin ja prosesseihin", verkkosivulla kerrotaan.

Palaan tähän aiheeseen ensi viikon aikana. Tekevät yhteistyötä TietoEnatorin kanssa Suomessa. Hyvä tietää!

Ei kommentteja: