perjantai 4. heinäkuuta 2008

Sairaala haki mallia F1-varikolta | Kauppalehti.fi

Kauppalehti kirjoittaa mediraceroitinta tukevasta mallista. Hoitoketjun "activity based costing" lähestymistapa viittaa siihen, että kaikki ylimääräinen odottaminen tuottaa lisää kustannuksia, heikentää laatua ja jatkaa potilaiden kärsimyksiä. Minäkin olin sivunnut formuloita muutamissa Mediracer blogeissa.

Näin Kauppalehti

Sairaala haki mallia F1-varikolta | Kauppalehti.fi: "Terveydenhuollon tehottomuuteen löytyi Britanniassa lääke erikoisen tuntuisesta paikasta: formula-ykkösten varikolta.

Kirurgian ja tehohoidon laatua ja tehokkuutta voidaan parantaa merkittävästi, kun siihen sovelletaan formula-ykkösten varikkotoiminnan oppeja. Asiasta kertoo Valitut Palat heinäkuun numerossaan.

Autourheilulla ja terveydenhoidolla tuntuisi äkkiseltään olevan vain vähän yhteistä. Brittiläinen Ormond Streetin lastensairaala osoitti vääräksi luulon siitä, että autourheilulla ja terveydenhoidolla tuntuisi äkkiseltään olevan vain vähän yhteistä.

Sairaala pystyi parantamaan hoitonsa laatua ja nopeutta kopioimalla toimintamallinsa McLarenin ja Ferrarin F1-varikoilta, jotka ovat tunnettuja salamannopeasta ja huippuunsa organisoidusta toiminnastaan.

Great Ormond Streetin sairaalassa ajatus formulaoppien soveltamisesta teho-osaston toimintaan syntyi miltei sattumalta muutaman lääkärin katsoessa teho-osaston lepohuoneessa formulakisoja televisiosta."


Näytä suurempi kartta

Teen tässä samalla tunnetuksi Mediracerin varikkoalueita, joista saa pikaista apua tulevaisuuden telelääketieteen kysymyksiin.

Olemme avanneet uuden toimiston Tampereelle, tukemaan tutkimus- ja tuotekehitystoimintojamme.

Tampereen toimisto sijaitsee Finn-Medi -kampusalueella, yliopistollisen sairaalan välittömässä läheisyydessä.

Sijainti
Mediracer Oy
Biokatu 12
33520 Tampere

Ei kommentteja: