maanantai 21. huhtikuuta 2008

Kaleva.plus.talous: ODL osti kajaanilaisen lääkärikeskuksen

Kaleva.plus.talous: ODL osti kajaanilaisen lääkärikeskuksen: "ODL osti kajaanilaisen lääkärikeskuksen
Oulun Diakonissalaitoksen säätiö on ostanut Kajaanissa toimivan Lääkärikeskus Maternan koko osakekannan. Kajaanilaisyhtiön liikevaihto on noin 1,6 miljoonaa euroa. Yhtiöissä on vastaanottavia lääkäreitä noin 30 henkilöä ja työsuhteista henkilöstöä 12 henkilöä. Lääkärikeskus Materna on toiminut Kajaanissa yli 20 vuoden ajan. Lääkärikeskus tarjoaa monipuoliset erikoislääkäri- ja diagnostiikkapalvelut.

'Kajaani maakuntakeskuksena kiinnosti meitä. Olemme saaneet jo monien vuosien ajan tehdä yhteistyötä aiemmin Kainuun sairaanhoitopiirin ja sittemmin Kainuun maakuntayhtymän kanssa kainuulaisten ihmisten hoitamisessa. Viime vuosina olemme pääasiassa tehneet ortopedisia leikkauksia. Lääkärikeskus Materna on monipuolinen ja hyvin toimiva lääkärikeskus, ja sen ammatinharjoittajat ja henkilökunta ovat osaavia. Kun neuvottelut sujuivat luottamuksellisessa ilmapiirissä, ja kun lisäksi käsitys yhtiön tulevaisuudesta muodostui selkeän positiiviseksi, syntyi päätös yrityskaupasta kohtuullisen nopeasti', sanoi Säätiön johtaja Eero Väätäinen."

ODL jatkaa yritysostojaan...

18. huhtikuuta 2008

Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö on ostanut EMG Laboratoriot Oy:n koko osakekannan

Lehdistötiedote
16.4.2008Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö on ostanut EMG Laboratoriot Oy:n koko osakekannan.

EMG Laboratoriot Oy (www.emg.fi) on vuodesta 1987 lähtien tuottanut kliinisen neurofysiologian tutkimuspalveluita kuten käsien ja jalkojen hermoratatutkimuksia, aivosähkökäyrätutkimuksia ja unihäiriötutkimuksia sekä neurologien vastaanottopalveluita.

Ei kommentteja: