keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Mediuutiset: Sähköisten palveluiden laatu on lääkäreiden innosta kiinni

Mediuutiset: Sähköisten palveluiden laatu on lääkäreiden innosta kiinni: "Sähköisten palveluiden laatu on lääkäreiden innosta kiinni", kirjoittaa Juha-Pekka Honkanen 19.3.2008, 10:39 Mediuutisissa.

Helge: Tietoyhteiskuntahankkeita on arvosteltu. Projektit eivät valtion tilintarkastajien mielestä menneet putkeen.

Terveydenhuollon sähköisten palveluiden tekijät haluavat vastuuttaa terveydenhuollon ammattilaiset niiden käyttöönoton onnistumisessa. Terveydenhuollon ammattilaisten liian vähäinen osallistuminen sähköisten palveluiden suunnittelussa voi johtaa huonolaatuisiin ratkaisuihin, Sitran koordinoiman Kansalaisen sähköiset terveydenhuollon palvelut -hankkeen (SAINI) raportissa todetaan.

Helge: Mediracerin taustajoukot ovat tutkijoita, lääkäreitä ja neurofysiologeja. Yrityksen johdossa on neurofysiologi Veijo Lesonen. Mediracerin hallituksesta ja operatiivisesta toiminnasta löytyy vahvoja sairaalaelektroniikan ja terveystalouden asiantuntijoita.

Mediuutiset jatkaa...

"Hanke edistää nykyisten ja tulevien sähköisten palveluiden teknisten ratkaisujen ja palveluiden yhteensopivuutta. Tiistaina julkistettu raportti nivoo yksiin kansiin näkemyksen terveydenhuollon sähköisestä palvelukokonaisuudesta ja teknisestä arkkitehtuurista. Raportti ohjaa kansalaisten tukemista omaehtoisessa terveyden edistämisessä ja terveydenhuollon palveluiden joustavassa käytössä."

Helge: Kerron myöhemmin tietoja Mediracer telediagnostiikkapalveluista. Mediracerin käyttäjät voivat lähettää kenttätiedot lankoja pitkin EMG-laboratorioon, josta diagnoosi tulee hujauksessa lankoja pitkin takaisin.

Ei kommentteja: