tiistai 6. marraskuuta 2007

Diacor terveyspalvelut Oy - Tutkimukset ja toimenpiteet

Helge: Tutustun Diacorin palveluihin. Löytyykö Mediracer?

Diacor terveyspalvelut Oy - Tutkimukset ja toimenpiteet: "Kliinisen fysiologian tutkimukset Kliinisen fysiologian tutkimukset ovat kattavat sisältäen erilaisia elimistön toimintaan liittyvät tutkimuksia, kuten esimerkiksi sydämen ja keuhkojen toimintakykytutkimuksia sekä neurofysiologisia (EMG, ENMG, EEG) tutkimuksia.

Tutkimuksia tehdään paljon Alppikadun ja Itäkeskuksen lääkäriasemilla, jonkin verran myös muilla lääkäriasemilla. Alppikadun lääkäriaseman kliinisen fysiologian tutkimuksien ajanvaraus puh. 7750 7471 ma-to 8-15, pe 8-13. Itäkeskuksen ajat varataan numerosta 7750 6308."


Diacor Oy Toimitusjohtajan katsaus 2006

Pirjo Tiiri

Terveydenhuoltoalan vaikeutuvasta resurssipulasta on puhuttu pitkään ja julkinen terveydenhuolto on kärsinyt kauan tekijöiden vähyydestä etenkin syrjäseuduilla. Viime aikoina terveydenhuollon työvoiman saanti on vaikeutunut kaikkialla. Koko alalla on mielletty yleisesti, että etenkin lääkäripula on alan kasvua uhkaava kriittinen tekijä.

Helge: Mieleeni tulevat keskustelumme (Lesonen / Keitel) terveystaloudesta ja uusien innovaatioiden roolista.

Myös Diacorissa uhka realisoitui kuluneen vuoden aikana ajoittaisena lääkäreiden vastaanottoaikojen niukkuutena. Kilpailu hoitohenkilöstöstäkin on kireää, mutta hyvän työnantajakuvamme ansioista olemme pystyneet rekrytoimaan haluamamme hoitohenkilöstön.

Helge: Ajankohtainen sairaanhoitajien lakon uhka valaisee tätä tilannetta.

Lääkäriasemaketju säilyi vuoden aikana rakenteeltaan ennallaan, mutta Tikkurilan lääkäriasemalle saatiin kaivattua lisätilaa. Keskustan yksikkömme joutui toimimaan lähes koko vuoden poikkeusoloissa, kun kiinteistössä toteutettiin laajaa peruskorjausta ulkosivuremontteineen. Tästä huolimatta Keskustassa oli vetovoimaa ja se nousi vuonna 2006 suurimmaksi lääkäriasemaksemme.

Helge: Ajattelin keskustella Diacorin kanssa rannekanavaoireyhtymän diagnostiikasta.

Asiakaskäyntien määrät säilyivät suunnilleen edellisen vuoden tasolla. Tutkimusten ja toimenpiteiden kysyntä kasvoi aikaisemmasta. Vaikka vuoden toiminnalliset luvut olivat hyvin samanlaiset kuin edellisenä vuotena, sekä tulos että liikevaihto kasvoivat. Tuloksen paraneminen on seurausta toimintojen jatkuvasta kehittämisestä. Siirsimme palveluita ja tiedotusta entistä enemmän tietoverkkoon ja vahvistimme ketjumaista toimintaa.

Helge: Terveys- ja hoitopalveluja tuottavat yritykset mainostavat palvelujaan entistä näkyvämmin.

Työterveyshuollossa jatkoimme lakisääteisen ja muun ennaltaehkäisevän toiminnan tuotekehitystä. Tehostimme asiakkuudenhallintaa lisäämällä aktiivista yhteydenpitoa sopimuskumppaneidemme kanssa. Raportointiratkaisuiden kehittäminen tehosti entisestään ammattihenkilöstömme ja asiakkaiden välisiä keskusteluita. Raportoinnin avulla on mahdollista konkretisoida ja havainnollistaa työterveyshuollon vaikuttavuutta.

Helge: Mediracer ja työterveyshuolto!

Ei kommentteja: