tiistai 30. lokakuuta 2007

Yleisradio ja Mediracer Rannekanava keksintö

Tervehdys Helge, tässä tämä ohjelma tekstimuodossa:
  • Akuutiti-ohjelma
  • Päätin poistaa linkit ohjelmaan, kunnes saan vastauksen YLE:ltä (Helge 4.3.2008)

-terv. Veijo

Kiitos Veijo, julkaisen tekstin tähän "mirror (peili) sivustona". Olen huomenna (keskiviikkona) yhteydessä YLE:n Akuuttiin kysyäkseni, saanko käyttää koko tekstiä tässä blogissa. Samalla mainostamme tietenkin ohjelmaa jälkikäteen. Otan tässä riskin ja julkaisen tekstin ja kuvainsertit kokonaisuudessaan.

Toivottavasti Public-Radio YLE hyväksyy aineiston käytön. Mieleni tekee myös editoida aineistosta ruotsin- ja englanninkieliset yhteenvedot. Irjan mielestä esitys oli hyvä. Se selventää rannekanavaoireyhtymän yleisyyttä.

Kävin eilen paikallisessa apteekissa ja kysyin neuvoja rannekanavaoireyhtymän hoitamiseen. Ystävällinen farmaseutti ei osannut sanoja juuta eikä jaata. Ajattelin asiaa Ruotsinpyhtään kunnassa olevan sähkötarviketehtaan näkökulmasta. Siellä tehdään paljon käsillä töitä. Vanhempani työskentelivät tehtaalla. Olin siellä hommissa kesäisin opiskeluaikoina.

Katselimme ohjelmaa Irjan kanssa Webcastina ja mieleen jäivät kommentit "jääkaapin kokoisista laitteista, jotka maksavat 50 000 euroa ja vaihtoehtona on kämmenen kokoinen Mediracer, joka tekee saman työn 1/10-osa hinnalla". En lainkaan ihmettele Britti-ortopedien myöntämää palkintoa. Hieno homma. Aion kirjoittaa myös terveystaloudesta ja haastatella alan asiantuntijoita.

Olemme seuranneet blogien lukijoita ja kyllähän Mediracerin kiinnostus on maailmanlaajuista. Hieno laite kerta kaikkiaan! USA:ssa näyttää olevan paljon mielenkiintoa. Onko sinulla ajatuksia Japanin osalta? Siellähän on edelleen paljon auto- ja elektroniikkateollisuutta. Oletan, että sinne suunnattua viestintää kannattaisi kehittää.

Ei kommentteja: