keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Mediracer Oy keskittää toimintoja Britanniaan

Harrogate_AutoCollage_8_Images Mediracer Oy teki uuden vientiyksikön - Mediracer UK Ltd. - perustamispäätöksen huhtikuussa 2010. Vuonna 2002 perustettu ouluainen terveysteknologian yritys erikoistui ensin RKO:n eli rannekanavaoireyhtymän tutkimuslaitteiden ja –menetelmien kehittämiseen.

Iso-Britannia on pitkään ollut Mediracerille tärkeä markkina-alue. Sieltä on helppo ponnistella Euroopan ja maailman markkinoille.

Toimitusjohtaja Veijo Lesonen kertoi 3.11.2010, että hässäkkä paperisodan, työsopimusten ja pankkitilien kanssa on vihdoin hoidettu.  Henkilökohtaisten asioiden järjestäminen muuttoa varten on sekin vaatinut aikansa, mutta uusi toiminta on nyt käynnissä.

- Aloittamaan päästiin 16.8.2010. Segmenttinä meillä on perusterveydenhuolto eli täysin uusi alue UK:ssa. Erikoissairaanhoidossa Mediracer-järjestelmiä on käytössä Brittein saarilla noin 50, kertoo Veijo Lesonen.

Työntekijöitä on aluksi kaksi Veijo Lesosen lisäksi: tuotepäällikkö (Product Manager) Pasi Karsikas ja tuote-ekspertti (Product Specialist) Nick Hamar.

- Laadittua toimintasuunnitelmaa olemme  toteuttamassa. Parit isot kongressit käytynä.

Britanniassa terveydenhuolto on uusien radikaalien muutosten kohteena ja Veijo Lesosen tavoitteena on viipyä Oxfordissa vähintään ensi vuoden toukokuun tai kesäkuun loppuun.

Sieltä Mediracer tähtää uusiin aluevaltauksiin. Uusien tuotteiden ja ominaisuuksien testaamisessa Britannia on toistakymmentä kertaa suurempi kuin Suomi ja vähintään kaksinkertainen vaikka kaikki Pohjoismaat pantaisiin yhteen.

- Nykyiseen  Mediracer-järjestelmään tulee uusi optio ulnaris hermon vaurion mittaamiseksi kyynärpään alueella.  Näin Mediracerilla voidaan tutkia 80% kädessä esiintyvistä  hermopinteistä eli nämä kaksi tavallisinta, Veijo Lesonen kertoo Oxfordista. 

Oxford, UK

Mediracer UK Ltd.
Clarendon House
52 Cornmarket Street
Oxford, OX1 3HJ

Tel.: +44 844 800 2617
Fax: +44 844 800 2618
Email: info (at) mediracer.co.uk

Ei kommentteja: