tiistai 3. maaliskuuta 2009

Häviäjät vinkuvat, mutta voittajat etenevät | Kauppalehti.fi

CeBit on iso tapahtuma, mutta taantuma on iskenyt siihenkin. Osallistujien määrät ovat tipahtaneet ja kuluja karsitaan. Teemoina tänä vuonna ovat muun muassa sosiaalinen verkko WorldWideWeb society (Webciety), ympäristöystävällisempi teknologia ja e-health.

"Häviäjät vinkuvat, mutta voittajat etenevät" | Kauppalehti.fi: "Tänä vuonna kokoonnumme keskellä haastavia aikoja. Häviäjät vinkuvat, mutta voittajat menevät eteenpäin vahvasti ja voimalla, ja tiedän että jokainen täällä CeBitissä on voittaja, totesi Schwarzenegger puheessaan Hannover Congress Centrumissa illalla.

Tänä vuonna CeBit-messut ovat kutistuneet merkittävästi edellisvuosista taantuman takia. Myös Berliinin IFA, USA:n CES ja Barcelonan Mobile World Congress ovat syöneet CeBitiä.

Järjestäjä Deutsche Messe odottaa noin 500 000 vierailijaa. Näytteilleasettajien määrä on tippunut 25 prosenttia 4300 kappaleeseen.

- Mennyttä aikaa ovat esimerkiksi pröystäilevät iltatilaisuudet ja hienot ständit Nokialta, joka suosii nykyään Mobile World Congressia, kirjoittaa uutistoimisto Reuters.

Vuonna 1986 perustetut messut avautuvat varsinaisesti tänään, eilen maanantaina pidettiin avajaisjuhlallisuudet."

Ei kommentteja: