keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Mediracer -tutkimuspalvelut lähellä asiakasta

Mediracerin avulla rannekanavaoireyhtymän tutkimuspalvelut viedään lähemmäs asiakkaita. Olemme pohtineet toistakin "vihreää ratkaisua".

Laitteiden käyttökoulutuksen digitalisointi (video on-demand) ja uusien oppimisympäristöjen käyttöön ottaminen säästäisi tuhansia lento- ja automatkakilometrejä. Käyttökoulutuksen kustannukset vähenisivät, eikä niitä tarvitsisi siirtää laitteiden hintoihin.

Koulutus ja seminaarit edellyttävät nykyään intensiivistä matkustamista. Euroopan lentokentät ovat tulleet mediracerilaisille tutuiksi myynti- ja koulutusmatkojen aikana.

Kotimaassa on matkailtu paljon, mutta nyt vaakakupissa on erityisesti ulkomaanmatkat. Käyttöohjeiden ja käytönopastuksen siirtäminen tietokoneelle tai iPodille ei törmää teknisiin esteisiin.

Tietointensiivisten opetusohjelmien tekemisen edellytykset ovat valmiina. Mietimme nyt käyttäjien valmiuksia uuden palvelumuodon omaksumiseen.

Mediracer toimituspakettiin kuuluu kannettava tietokone, jonka kovalevylle voisimme siirtää videoidun käyttökoulutuksen kieliversiot.

Mediracer webinaarit (verkkoseminaarit) voisivat toimia uutiskanavana, jota kautta toimitetaan sovittuina ajankohtina ajankohtaista tietoa sovelluksista ja lääketieteellisistä tuloksista.

Mediseminaarit tavoittaisivat yhdellä kertaa käyttäjiä eri puolilla maailmaa, jotka voisivat keskustella verkossa omista kokemuksistaan.

Ei kommentteja: