sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Yritysbloggaaminen tulee- oletko valmis? Case Nokia S60 blogi / Omasana.fi

Yritysbloggaaminen tulee- oletko valmis? Case Nokia S60 blogi / Omasana.fi: "Yritysbloggaaminen tulee- oletko valmis? Case Nokia S60 blogi Elina Hiltunen 22.9.2007 klo 20:30. Blogit ovat yritysten tulevaisuuden viestintäkanava. Ne antavat 'kasvottomille yrityksille' yksilöidymmät kasvot.

Paljastuu, että yllättäen organisaatiot koostuvatkin tavallisista ihmisistä, joilla on omiakin mielipiteitä. Minulla oli ilo päästä haastattelemaan Nokia S60 blogia manageeraavaa Phil Schwarzmannia hänen työstään", kirjoittaa Heikot Signaalit Elina Hiltunen.

Helge: Otin tämän tähän kertomukseksi, joka luotaa yritysblogien tulemiseen. Tarkempaa tietoa löytyy Elinan blogista ja tietenkin Nokian blogista.

Profiili: Elina Hiltunen

Tämä on blogi heikoista signaaleista ja tulevaisuudesta. Blogisti on tulevaisuuden tutkija Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa ja tekee parhaillaan väitöskirjaansa heikoista signaaleista.

Tämä blogi on jatkoa aiemmalle blogilleni: www.future.vuodatus.net. Kyseisestä paikasta löytyy mm. blogistin kokoamaa tietoa tulevaisuuden ennakoinnista.Blogisti käy myös ahkerasti luennoimassa tulevaisuudesta ja heikoista signaaleista- joten kutsut puhumaan näistä aiheista ovat tervetulleita

This is a blog about weak signals and future. The Writer of this blog is doing her doctoral thesis on this topic. The previous blog about weak signals existed on the address: www.future.vuodatus.net


Ei kommentteja: